Nya positioner i Nanos nummer, för kören

_DSC3766

Nano bär samma kläder som igår, sin vinröda jacka över en svart tröja. Sången är fortsatt väldigt stark liksom sångarens inlevelse. Känns som att det till och med är starkare under dagens rep. Funderar som bäst på om han har fått en till spot på sig eller om den fanns med även under gårdagen repetitioner.

Den starka kören som ger hela låten lite gospelfeeling fick efter första genomkörningen backa raden några steg för att sedan få ytterligare nya positioner lagom till den sista. Nu gäller det att istället för att fortsätta stå på en rad gå ut mot sidorna, från Nano som står helt ensam på slutbilden.

 

 

 

 

stark sång,

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *