Mohombi till final: ”Jag känner att svenska folket är bakom mig”

_DSC3971_01

Mohombi tog sig direkt till final ifrån den första deltävlingen. Med sig tog han Wiktoria och de smider redan planer för framtiden. Det var en glädjefylld och lättad Mohombi som vi mötte i green room efteråt.

Du är i final, hur känns det?

– Jag känner mig fylld med glädje och lättnad för att det känns lite som att det värsta är över nu. Nu kan det bara bli ännu roligare, nu kan det bara bli ännu större och nu kan jag bara bli ännu mer av mig själv. Så att ja, lättnad och glädje och att också kunna känna att svenska folket är bakom mig. Till skillnad mot vad vad kanske har trott i vissa tillfällen eftersom jag är så långt borta för det mesta och turnérar men nej… Sweden got my back!

Hur nära eller långt bort var tanken om en finalplats när du tackade ja?
– Alltså när jag tackade ja till det här då kände jag att det här är ett sätt för mig att kunna komma hem, berätta min historia. Berätta vad jag har gått igenom, vad jag har åstadkommit de senaste åren. Nu känner jag att jag kommer få den chansen och att Sverige vill gärna höra på vad jag har att säga.

Du fick nästan din barndomskompis Nano med dig, han norpade en plats i andra chansen.

– Jag är superglad för Wiktoria. Jag älskar henne. Vi har redan bestämt att vi ska skriva en massa musik ihop. Men Nano är ju såklart en god vän. Han ska till andra chansen och det är därför det heter andra chansen, och jag vet hur kapabel han är och hur duktig han är. Det vet hela svenska folket så att… Vi stöttar alla Nano på andra chansen.

Hur ser din kväll ut nu?

– Nu ska jag jag fakiskt gå och göra det jag är bäst på och det är att festa.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *