Andreas nummer – tufft och fartfyllt

Nu kom det in en massa folk på scenen, det vill säga Andreas med hela sitt band samt koreograf.

_DSC4211

Andreas själv står i mitten, framför ”slukhålet” av scenen. Han är omringad av sitt band men det dröjer inte länge innan han skuttar fram. Både han och hans band är väldigt rörliga. Först är det en gitarrist samt basisten som ansluter till Andreas där vid scenkanten. Nästa gång är det först Dea, gitarristerna samt basisten. Den tredje gången samlas de som inte är låsta till bakom trummorna i en rad och följer steadykamerans rörelser medan han rör sig runt de.

Andreas har sagt att han ska försöka hålla igen lite under repen, vilket tydligen inte är helt lätt för honom egentligen. Det är nog det samt det faktum att vi ser detta första gången som gör att man inte får en fullfjädrad känsla för låten under första genomkörningen.

Det här är ett ösigt, tufft nummer där ingen bär likadana kläder, alltså ingen gemensam klädkod mer än att det ska vara tufft och fräckt.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *