Margaret levererar – har avancerad teknik

_DSC4341

Margaret kommer ut iklädd en kort blå dress med vita små bollar på och en frisyr som för tankarna till en ung Dolly Parton. Hennes dansare bär rosa kläder istället. Detta gör att Margaret garanterat sticker ut, där hon frontar. LED-skärmen är förvandlad till en green screen, förutom att den visar olika mönster, även de i rosa-röd skala. Och nej, hon har inte fler på scenen än det tillåtna antalet. Faktum är att hon endast har fyra stycken bakom sig. De övriga är ”inklistrade” i bild genom avancerad teknik och alltså inte fysiska.

Margaret gör ett riktigt bra jobb och låten är bra men de behöver jobba lite mer på själva tekniken innan jag kan fastna för det upplägget och jobbar på det är precis vad hennes team gör. Så det ska bli spännande att se hur det ser ut under morgondagens rep. Jag är i alla fall övertygad om att Margarets huvud slipper bli kapat i bild igen.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *