15-åriga Malou debuterar i MF: ”Det är som en dröm”

_DSC4413

Malou är blott 15 år och debutant på Melodifestivalscenen men hon är uppvuxen i en väldigt musikalisk familj och har sjungit sedan tre års ålder. Redan vid sex-sju års ålder började hon ta sånglektioner. Något som har märkts under repen här i veckan. Malou har nämligen agerat väldigt proffsigt och genomfört sina rep säkert.

Malou är ganska van med tävlingar då hon har provar lyckan i talangtävlingar i ännu yngre än än vad hon är nu. Talangtävlingar är dock en sak. Nu handlar det om att ta plats i Melodifestivalen, vid sidan av gamla rävar och redan etablerade artister.
Vad har Melodifestivalen betytt för dig och hur är det att var med här själv nu?
– Det har betytt jättemycket. Det är liksom en dröm som går i uppfyllelse, säger Malou.
Hon fyller i med att detta är Sveriges största musiktävling men hon är taggad och tycker det ska bli kul.

Hennes låt I do me handlar, liksom flera andra, om en relation.
– Den är skriven av fyra tjejer och den handlar om att man ska gå vidare i en relation som inte har fungerat. Så det kan vara både en kärleksrelation och en vänskapsrelation.

Inför torsdagsrepen berättade sångerskan att det blir mycket dans förutom att hon också har många kameravinklar att tänka på. Ovanpå det ska hon förstås sjunga rätt och förhoppningen är att allt ska klaffa.

Nu ser hon fram emot att få stå på scenen imorgon kväll och framföra sin låt, men framför allt ska Malou ha kul. Vill hon ha tips behöver hon inte vända sig särskilt långt bort då hon har två stycken Melloerfarna runt sig, som hon nämner. Det är Alice (Ace Wilder) Gernandt som är stylist samt Isa Tengblad som varit med och skrivit låten samt körar på densamma. Alice har redan gett en del tips men vilka det är hanns inte med att ta upp innan intervjutiden var slut.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *