Hanna & Liamoo samt Margaret genrepsfinalister ikväll

Första genrepsfinalisten är Hanna Ferm & Liamoo. De ska få sjunga igen men det tar en stund att göra allt klart för de. Då tycker Marika det är bra att hon är komiker så hon kan stå och prata trots att hon inte vet vad hon ska säga.
Publiken applåderar duon efteråt men det här känns som en helt vanlig genrepspublik. Det vill säga de ger reaktioner som inte är överdrivet stora.

Margaret är den andra genrepsfinalisten. Det är ju bra tryck i musiken och hennes sång. Och se där! Nu kom Liamoo och Hanna in i Margarets musikvideo och livade upp den. Ser extremt roligt ut och ger oss ett gott skratt. Kanske ett bra grepp om de ska slå sig samman?

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *