Andreas nöjd komma till andra chansen: ”Vi hade en fantastisk energi”

Andreas_Micke
Foto: Micke Olsson

Andreas Johnson tog sig till andra chansen och får nu en ny chans om några veckor. Han är nöjd med placeringen och stod kolugn i vid sitt bord efteråt för att möta alla som ville prata med honom.
– Jag är supernöjd, superhärligt. Det är en lättnad och en bekräftelse på att svenska folket vill ha det här vidare. Låten släpps nu. Den är ute och vi kan jobba vidare med det, om det är något vi ska korrigera i vårt nummer för att göra det ännu vassare.

Andreas hyllar också Malou och vad hon har presterat här i Melodifestivalen. Att som så ung debutant gå till final på det viset.
– Malous resultat är också helt magi. En 15-årig tjej som bara kliver upp, totalt självklar och går rakt genom rutan. Det är ju det som är det häftiga med den här tävlingen, att det händer sådana grejer.

Är du nöjd med ditt eget framträdande ikväll?– Ja, jo… säger Andreas och skrattar till innan han fortsätter
– Men jag tyckte vi hade en fantastisk energi i det vi gjorde förutom att jag sjöng fel text redan från början. Jag som alltid skojar och pratar om att jag ska inte sjunga fel. Och så…så gör jag det själv! Men uppenbarligen påverkade det inte resultatet så. Nej men det har varit en härlig vecka i Malmö. Folk har tagit hand om oss oerhört väl. Nu laddar vi om någon vecka och sedan blir det Nyköping.

– Familjen är här med dig. Hur mycket fest blir det för dig ikväll?
– Ja alltså, jag ska väl glida in på efterfesten någon gång men först och främst ska jag ta hand om mina barn och min fru. Så att så blir det! Konstaterar Andreas.

Publicerat av