Det var inte bara finalisterna som visste hur man partar…

De första som trillade in på efterfesten var programledarna samt Christer Björkman. Sarah var den första att komma men hade gått förbi buffébordet på vägen dit och ville inte fotas med en tallrik i handen.
– Vänta, vänta… Tyckte hon och sade att hon skulle komma tillbaka för foton. Efter att ha ställt ifrån sig maten. Och Sarah höll sitt ord, hon kom snart tillbaka för att posera.

_DSC4502

_DSC4486

Detsamma gjorde Robin Paulsson som även han först kommit med en tallrik i handen.

_DSC4489
Christer Björkman
_DSC4506
Marika
_DSC4508
Marika och Sarah tillsammans

Jan Malmsjö var första artisten som anlände och det gjorde han med hela sin stab av skivbolagsrepresentanter, dansare med mera. Janne som inte väntat sig denna förväntansfulla välkomstkommitté i dörrhålet ryckte till. I handen höll han en kasse som Tine Matulessy erbjöd sig att hålla i åt honom samtidigt som hon och de andra gav honom instruktioner att stanna till för en fotosession.

_DSC4514

Janne klagade med glimten i ögat om att han minsann inte kunde lämna ifrån sig den kassen och fortsatte sedan dra små skämt innan han tyckte det fick räcka och hela gruppen letade upp sitt bord inne i lokalen.

_DSC4519

Oscar Enestad kom även han med hela sitt gäng och trots en nedrans sjundeplats så vet det här gänget hur man peppar och festar ändå!

_DSC4522

_DSC4528

Efter en stunds soloposserande skuttade hela gänget sjungandes ”I love it..” in i bilden och tycktes vara på stort festhumör.

_DSC4531

_DSC4534

Självklart måste det skålas om man är på festhumör på en efterfest. Även om man kommit sist i resultatlistan.

_DSC4544

Andreas Johnson tog visserligen ingen finalplats, just idag… Kanske det blir det i Nyköping. Men visst kan man väl fira en andra chansen-plats med att spruta bubbel också?

_DSC4545

_DSC4548

_DSC4550

_DSC4554

_DSC4555

På kuppen visade han sin slagverkare bakom trummorna – Stella, som aldrig tidigare har medverkar på något sätt i Melodifestivalen – hur det brukar gå till på efterfesterna.

_DSC4575

Vlad var även han på festhumör och ville inte vara sämre så han ställde sig på själva bordet och lät bubblet regna över såväl hans team som de andra som satt runtom honom.

_DSC4576_01

Närmare 01.30 eller dyligt träffade jag på denna tjej, Anna Sahlene. Jag vet inte vem av oss som förföljer vem men plötsligt så befinner vi oss på samma plats igen, utan att liksom ha bestämt det. Det har hänt några gånger genom åren.

Hon var här i annat uppdrag och passade på att smita förbi efterfesten. Lite senare på kvällen kunde man se henne i fullt sjå att visa upp dansmoves på dansgolvet tillsammans med många andra. exempelvis besöktes det flitigt av både Malou, Margaret och Vlad. dansaren Edin hade knäppt upp sin tröja och röjde loss med egen partybelysning i händerna.

Omkring 03.05 avslutades festen med lite Lejonkungen-ylanden (alltså bara introt av låten). Det var en relativt stor skra kvar som mer eller mindre festsugna ännu sakta begav sig mot den upplyta foajén där många fastnade i samtal i grupper ståendes här och där. Det var i den vevan jag tackade för mig och begav mig  mot mitt hotell, för att duscha bort champagneinpackningen som Liamoo gett några timmar tidigare…

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *