Helt okej, Omar…

Omar bytte reptid med Jon Henrik Fjällgren idag, vilket innebär att Oscar får avsluta dagens repetitioner. Det gör han tillsammans med fyra dansare; Lovisa Bengtsson, Ann Mirro, Felicia Maurice & Keisha von Arnold.

_DSC4827

Numera soloartisten Omar börjar på scenens mitt ensam. Relativt snabbt får han sällskap av sina dansare och tillsammans rör de sig mot nästa position vid LED-väggen på vilken  olika mer eller mindre röriga men väldigt färgglada mönster visas. Omars låt är ett litet hopkok av orientaliska rytmer och reggae och mönstren kan närmast härledas till reggaen och Jamaica.

_DSC4822

Som han sjunger i låten så går de sen ”tillbaks igen” till  mitten av scenen där han avslutar framför ett antal lampor.
Han har en jäkla falsett i vissa partier som han får jobba hårt på, samtidigt som han dansar. Men kläderna… de känns som ett mindre hopkok bara de.
Helt okej nummer, inte mer… Inte just idag.

_DSC4829

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *