Martin har en säkerhet men känns som att han håller igen

Martin Stenmarck är helt ensam på scenen under sitt nummer. Bakom däremot står Tim Larsson och Lars Säfsund och körar.

_DSC4704

Han använder sig också av slukhålet genom att hans vita spotlights sitter kring den ringen och korsar varandra under rörelse, i takt till musiken. Om ett cykelnav med ekrar skulle kunna pulsera skulle det se ut såhär… Vilket bara är en snygg effekt. Inför andra genomkörningen lades det ut en matta för att korrigera ljuset från spottarna och hur det ser ut i bild.

_DSC4708

Martin Stenmarck uppvisar en tuff säkerhet och stark röst som bär fram texten även här på scenen. Gillar låten men det kändes inte som att han gav allt under de två första genomsjungningarna, som om han håller igen helt enkelt.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *