Något svajigt i Rebeckas girlpowerlåt

Rebecka Karlsson debuterar i Melodifestivalen och har själv skrivit låten tillsammans med Wrethov och Pierroff.

_DSC4793

Det märks att det är en personlig låt för sångerskan som står på ett runt podium. En efter en kommer dansarna in, i kläder som ska representera olika personer i olika situationer. Först kommer en ballerina in. Därefter en boxare, en kostymklädd dansare samt en gymnast. Dessa ställer sig i en ring runt sångerskan för att sedan posera på en rad, två på var sida om henne.

_DSC4800

_DSC4799

Ljussättningen går i vitt bland annat.

Numret i sig är väldigt enkelt då det bara är Rebecka och dansarna. Samtidigt effektivt då det förtydligar själva låten ”Who I am”, en girlpowerpop. Men hon känns lite svajig i sången under det två första genomsjungningarna.

 

 

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *