Bra leverans av Omar men de gröna tygstyckena förvirrar

Det är inte helt grönt för Omar än att börja repa. De håller nämligen på med olika gröna färger och testar det. Han har nämligen en skogsgrön tygbit på ryggen som senare tejpas över med ljusare grön tejp. När det är klart kan han börja.

_DSC4961

Gårdagens konstiga chaps eller vad det är har bytts ut mot ett par mer vettiga och snyggare helsvarta byxor. På överkroppen har han en orange tröja under en skinnjacka. Omars sång, som han sjunger både i höga och lägre tonlägen, sitter ganska bra.

Numret i sig ser bra ut, och är färgglatt men är bitvis mörkt. Dessutom känns den del där de sansar runt med tygerna i handen lite konstigt och inklippt liksom. Man undrar stilla varför det är med över huvud taget.

_DSC4967

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *