Dolly Style beskriver Melodifestivalen – ”Världens folkfest”

_DSC4597

Dolly Style har som bekant vid det här laget en låt vid titel ”Habibi”. En låt som de beskriver handlar om gemenskap, glädje och mycket kärlek.
– Det är såhär riktigt feelgood, att man ska bli glad.
Habibi syftar på alla, att alla ska få vara med och känna tillhörighet, alltså inte menat till någon specifik person.

Vad får någon att återkomma till Melodifestivalen?
– Vad är det som inte får en tillbaka hit tänker jag. Det är ju det största man kan göra egentligen. Alltså det är ju jättestort. Jag tror det är en dröm för alla svenska artister nästan att få vara med. Det är så stort och världens folkfest och det vill väl alla vara med om.

Hur känner och tänker ni nu inför morgondagen då det gäller?
– Alltså vi kommer ju bjuda på vårat nummer och vi kommer ha väldigt kul och det ska bli jättekul att höra responsen från våra fans för att det är ju också… Vi vill ju att de ska känna att de är med på tåget, att vi gör det tillsammans med de. Vi vet typ att de kommer älska låten. Och vi längtar bara till att få dela det med dem, så det ska bli jätteroligt.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *