Lina ger ett starkare intryck under fredagsrepet

_DSC4930

Lina Hedlund har bytt ut sin catwomandräkt mot en rosa-orange kreation med glitter och stass. Dock fortfarande med släp. Hon känns varmare idag och tycks ha lagt i ännu en växel för det låter ännu starkare idag. Hon klarar trappan men man ser att hon fokuserar på trappstegen på väg ned.

_DSC4934

Dansarna som nu har fått på sig scenkläderna funderar jag som bäst på om de inte kommer in senare den här gången genom koreografiska ändringar, eller om de de facto kom in såhär sent i numret igår. Man kan inte memorera allt…

_DSC4940

_DSC4942

Det känns som det är mer drag idag från Linas håll  och som att hela numret blivit varmare i och med sångerskans klädbyte.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *