Lovers of Valdaro inför lördagen – ”Allt kan hända”

_DSC4593

Lovers of Valdaro gjorde sin debut på P4 nästa, viket var deras första offentliga framträdande. Att gå från P4 nästa-scenen till att stå på Melodifestivalsscenen är ett i det närmaste gigantiskt steg får man väl säga. De nämnde innan veckan att det kommer bli jätteroligt att dela den här resan med alla bidrag och framför allt de som ligger i samma deltävling som duon här i Leksand.
– Flera har varit med innan och är erfarna på det här planet. Så man kan lära sig av alla som är med och vad de gör och hur de liksom tar för sig, hela den här Melloandan. Och sen vad som känns rätt och kul helt enkelt.

Att ha kul är ett av tipsen som några av deras Melloerfarna vänner gett de inför deras medverkan.
– Flera vänner som varit med har sagt att var dig själv och njut av resan för detta händer kanske bara en gång och det är en fantastiskt rolig grej, säger de.

Nu såhär efter fredagskvällens genrep så var det en nöjd duo som stod i green room och de kan bara konstatera att det blir allt bättre vad gäller deras framträdande.
– Allt landar lite. Bit by bit så blir det liksom säkrare och man kan… nästan ta alla kameror, säger Erik och fortsätter.
– Men missar man en. Eller jag säger skippar man en så liksom, det funkar ändå när man har sett att det liksom inte är så avgörande och man kan slappna av i numret helt enkelt.
– Nej men det kändes lite farligt lugnt just nu. Vi får se hur man känner om 24 timmar, säger Adam.

Är det kamerorna som är svårigheten för er alltså?
– Nej det är nog helheten, att få nå ut med helheten. Både med sången, dansen, kamera… Känslan vi har i kroppen. Presentationen innan. Man vet liksom aldrig hur allt blir satt ihop så att och det är vi jättenöjda med. Det var jättefint och vi får en presentation som är oss värdiga känns det som.

Killarna visste redan i höstas att de vill komma ut genom tv-rutan och få numret som de vill att det ska vara. Nu börjas det pratas lite om Lovers of Valdaro och det skulle kunna vara så att de blir de första som kommer från P4 nästa att gå vidare, om de har folket med sig imorgon kväll.
– Det skulle vara jättefantastiskt om det var vi. Men vi vågar ju inte gissa för allting kan hända. Det är bara drömma och hoppas att det slår stort. Men vi är jätteglada för att kunna göra det här precis så bra som vi kan nu.

Hur känns det nu inför morgondagen?
– Det är det vi försöker fokusera på hela tiden att vi ska ha kul. Vi ska njuta av vad vi gör och försöka projicera ut att det här är det vi verkligen älskar och vill göra.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *