Omars låt krävande – ”Den är väldigt svårsjungen”

_DSC4620

Omar tävlar solo i året Melodifestival, med låten ”Om om och om igen” skriven av honom själv samt Johan LindbrandtRobin Stjernberg och Jens Hult. Han var i torsdags peppad på att få börja repa på scenen, att få känna på allt och se hur det ser ut. Nu har han hunnit med ett rep på scenen och ett nytt väntar under förmiddagen.

Samtidigt som Omar tycker att det är väldigt skönt att få göra sin egen grej så saknar han de andra i FO&O som han var en del av sist det begav sig.

Exakt på vilket sätt är det skönt att vara ensam?
– Nej men såhär, man har mycket tid för sig själv och man gör ju allting så som man vill göra det och man har sin stil. Allt är bara så jävla nice att kunna få göra själv liksom men samtidigt såklart så är det ju lite mer ensamt.

Vad saknar du då med att vara i grupp?
– Jag saknar liksom de roliga tiderna då man kunde komma till hotellet och vi bara stängde in oss i ett rum och där kunde vi bara prata skit eller gamea eller bara hänga som vanliga killar liksom. Det var så jäkla kul den tiden. Och det märker man mer nu när man faktiskt är själv. Det är inte tråkigare men det är lite mer ensamt det måste jag säga.

Först fick Omar låten på engelska. Då låg den inte så nära det han hade gjort innan musikmässigt.
– Det var annorlunda. Men sen så fortsatte vi lyssna på den och till slut så kom en svensk version. Jag lyssnade på den och sedan så mötte jag Robin Stjernberg och Johan i studion. Vi fortsatte jobba på den svenska versionen och spelade in den igen. Jag skrev mina spanska delar och vi fixade till den så som jag ville. Till slut så blev den som den är nu och jag tyckte att den var nice. Jag tackade ja till slut.

Är det något som du behöver tänka speciellt på eller som du behöver jobba lite extra på?
– Det skulle jag nog säga är sången. Den här låten är väldigt svårsjungen tycker jag, väldigt mycket upp och ned. Och det samtidigt som jag rör mig och ska dansa och hålla på och showa. Det är liksom inte lätt. Så att sången skulle jag säga är the most challenging.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *