Till och med renen lyssnar på Jon Henrik – i snyggt förpackat bidrag

Det har skett några förändringar i Jon Henriks bidrag. Dels tycks de ha dragit ner på ljuset på LED-väggen så att vinterlandskapet som visas bakom Jon Henrik ser mer skymningsaktigt ut. Kan inte minnas att jag i alla fall såg den bilden igår men det kan ha förbisetts i skrivandet.

_DSC4996

Den andra ändringen är att kören har fått stå kvar någonstans bakom scenen/i kulisserna. Ser man på storbildsskärmarna tycks det som att det beror på en del kameravinklar, där man ser landskapet på ledden bakom sångaren.


_DSC4998

Rejält snyggt förpackat bidrag och det är kul att se sångaren dansa loss lite på scenen mellan sången. Att renen stannar tittar på Jon Henrik under en av sina jojker innan den strosar vidare är också en mysig detalj,  värd att se.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *