Lina är redo att gå ut och köra nu

_DSC4614

Lina Hedlund som vi mötte i en intervju redan tidigare stod riktigt nöjd i green room efter fredagskvällens genrep, glad över att ha fått möta Leksandspubliken, som gett henne extra energi.
– Äntligen fick man köra för publik. Jag menar det är ju så jag blir som bäst tror jag, och det är då jag mår som bäst! Det är ju för publiken liksom, tack vare de som man vill hålla på och håller på. Att få underhålla och liksom möta de så att, det var så skönt att få köra det här ikväll.

Hennes scenkläder har både Nassim och Margareta Julle varit med och framställt. Nassim har tagit fram mönstret på släpet och Margareta har fixat med det andra.
– Det är Nassim som har gjort mönstret i den här, säger hon och visar upp släpet. Det är ett abstrakt mönster och det var meningen, men det finns en historia bakom det här. Han har målat av mig i min pose. Det känns så himla fint, det är så mycket kärlek. Sen är det Margareta Julle som har sytt och satt på allting. Jag har varit med och designat hur den ska se ut. Jag tänker lite krigargudinneväsen, förklarar hon.

_DSC4942

I numret går sångerskan nerför en plexiglastrappa i högklackat och med långt släp. Något som inte behöver vara lekande lätt, särskilt inte om man inte har koll på var man sätter fötterna. Lina verkar däremot tämligen oberörd.
– Nej men det går bra, jag har ju liksom gått i klack och gjort show i 20 år nu. Så att lite utmaning är bara bra i så fall.

Nu är Lina Hedlunds syster ihop med just Martin, som hon möter i samma deltävling. Men vem systern skulle föredra låter Lina vara osagt.
– paus) Det… Alltså jag hoppas att det går så bra för Martin. Det gör det! Hans låt är magisk. Han har en sån hit och han gör den så bra och jag älskar honom. Och jag vet att han känner samma glädje för mig, att vi unnar varandra det bästa imorgon.

Hur känner du då inför morgondagen?
– Nej men jag längtar nu. Nu är jag redo att gå ut där och köra för hela svenska folket imorgon och jag längtaaar! Sjunger Lina ut i svaret, tydligt förväntansfull.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *