Så var gårdagens genrep

Här kommer en väldigt kort summering om gårdagens genrep för att ni ska få en bild av veckans deltävling.

Den här veckan är det tre av fyra programledare på plats. Den som saknar är Sarah Dawn Finer. Anledningen till det ges i ett videobandat inslag som visar gänget när de har en sorts lek i husbilen som slutar i en diskussion om kontrollbehov. Det resulterar i att kvartetten blir  en trio. Så enkelt är det.

DÄrefter klvier Eric Saade ut och börjar sjunga på en härlig liten bit från Ted Gärdestad, som växer till ett helt medley med stor gitarrist, stor kör och dansare som tillsammans hyllar Ted Gärdestad.

Det är ju så att det är exakt 40 år sedan vi skickade en svensk artist till Israel och Eurovision och den artisten är Ted Gärdestad. Det här är ett härligt och fint medley som bjuder på flera låtar ur Teds stora låtskatt, som Eric också berättar.

Eftersom vi är i Leksand så berättas också lite om staden och därefter är det dags att dra igång på allvar-

Duon i Valdaro kändes lite svaga i sitt framförande, dock väldigt snyggt. Dolly Style får god respons från publiken och håller takten med LED-vägge . Såväl Martin Stenmarck som Lina Hedlund hittar en till växel och levererar bra. Lina får också rätt bra respons av publiken. Under Jon Henriks fiuna nummer börjar publiken lysa med sina mobillampor vilket kommer kunna ge en supernygg effekt ikväll.

I green room blir det en del gapskratt från Lina som inte kan hålla sig när Kodjo kommer för att hälsa på henne och Martin. Det är ju så att Martin också är gift med Linas syster vilket Kodjo tar upp.

Till andra omgången går alla utom Lina och Rebecka som åkte ut. Men de tog bort resultatlistan extremt fort, man hann ej se vem som hamnade på vilken plats. Några fler sekunder ikväll tack…

I mellanakten får Eric prova på Stand up, går sådär… Marika får dansa och sjunga, vilket går bättre. Och… Eftersom detta är det 100:e programmet så visas också ett litet VB om hur det har sett ut genom åren.

Dolly Style och Omar blir kvällens finalister.

Bilder kommer självklart senare!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *