Ankomsten på efterfesten

Välkomstfesten hölls på Tegera arena och trots val av lokal hade de lyckats få till det förvånansvört festligt. Mycket tack vare discobollar som snurrade i taket vid dansgolvet och livade upp. I andra änden av lokalen hade artisterna sina långbord och däremellan var baren belägen. Ville du ha en lite lugnare miljö eller tyckte det blev lite för varmt/syrefattigt så funkade det utmärkt att ställa sig vid någon av småborden i rummet utanför. För övrigt samma rum som du ankönde genom samt hade garderoben i.

_DSC5370
Det var tre glada programledare som anlände till efterfesten
_DSC5362
Lovers of Valdaro var de första artisterna som hittade dit.
_DSC5374
Vissertligen kom Martin Stenmarck efter Rebecka Karlsson men Rebecka fastnade hos sin familj vid ett av ståborden och efter att Martin kramat om Rebecka och gått förbi garderoben visade han upp sig i sin glittriga jacka.
_DSC5381
Stenmarck sa att han kanske var den lyckligaste som gått till andra chansen.
_DSC5388
Till slut anlände Rebecka Karlsson. Med sin pojkvän i ena armen och andra upp i luften jublade hon för kamerorna.

_DSC5394
Sen blev det gruppfotografering med hela familjen.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *