Bishara ser ut att vara född på en scen

Bishara är bara 16 år fyllda och har aldrig stått på en riktig scen. Det är svårt att tro när man ser honom stå där uppe helt ensam och sjunger med säker stark stämma. Bildmässigt är det också fint. Bishara har en förmåga att ta kameror och har gester som man sett äldre artister använda sig av, som man kanske inte förväntar sig av denna unga kille. Han till och med lyckas

Bildmässigt ser det riktigt tjusigt ut. Det är Bishara inklippt så att man ser honom från två vinklar samtidigt och i vid bild ser det ibland ut som att han står framför den gamla Eurovisionsloggan. Det är är ett magiskt paket av låt, sång och framförande som borde gå vidare utan problem.

_DSC5638

Inför tredje genomsjungningen, och den sista, så tas den svarta kjortan av så att han endast står i sin vita långärmade tröja, för att antagligen se vilket som blir bäst i denna ljussättning.

_DSC5645

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *