Det drar åt finalbijett för John

Även John Lundvik har ett scenografiskt enkelt nummer. Det enda som används förutom en riktig gospelkör, det är hans lampa som skapar olika mönster till själva musiken.

_DSC5703

Det är under den här lampan som han börjar och blir kvar där fram tills gospelkören smyger sig fram till det som under de första veckorna mer kändes som ett slukhål och står framför denna på en rad. Då byter John position på scenen och ställer sig framför de, med sju vita spottar på sig. Han interagerar också med gospelkören, som är professionella även de.

_DSC5730

Det här är riktigt mäktigt och tjusigt. John å sin sida är avslappnad och sjunger i princip klockrent. Han lyckas leka med rösten under tiden och sjunger både skört samt starkt. Det här luktar finalbiljett till att börja med av proffsiga John.

_DSC5725

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *