Här blir det drag och glädje, Arvingarna!

Det låter riktigt starkt redan vid Arvingarnas soundcheck backstage. De har tagit in eget LED-golv som interagerar med deras rörelser. Kim och Lars som annars brukar hantera ett instrument till utöver deras röst slipper nu det. Istället har de fått varsitt miktofonstativ att stå vid medan Casper kör handhålllet stativ.

_DSC5618

Deras ”laguppställning” för tankarna till gruppen Blond – tre killar på rad. Det här är riktigt fartfyllt, färgglatt (blått, gult och rött i ljussättningen) och energirikt så det går inte annat än att bli glad!

De börjar i varsin spotlight och har ett koreografiskt härligt rörelsemönster, med bland annat armar ut från kroppen, vridningar samt fingerknäpp. samt att de i refrängen där det sjungs tre ”I do” på raken vänder sig på sidan en och en – ett av genidragen i detta nummer.

_DSC5624

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *