Old school-rock som kan dela familjen

_DSC5537

Mia Stegmar börjar inne i den lätt upplysta fantasyskogen, hittar relativt snabbt ut ur denna och stannar sedan i förgrunden av den. De mystiska fyrbenta djuren (dansarna) springer snabbt genom skogen och lämnar henne ensam, ett tag i alla fall. Omkring andra versen stegar de tillbaka igen  och dansar i en klunga bredvid, och får en blick av sångerskan. De hinner därefter även röra sig i en ring runt henne samt så småningom kasta av sig sina kryckhandskar för att avsluta numret med henne utan dessa.

Det är ett ganska mörkt nummer. Man vet att hon kan sjunga, det finns en god anledning till det. Låten är en bra old school-rock men igenkännande toner. Däremot är det ett mörkt nummer som man aldrig sett förut vilket tar fokus från själva låten. Kommer säker kunna locka de som trånat efter hårdare musik. Rocklåtar brukar också kunna ta sig vidare bara genom att de tillhör den genren så man får inte på något sätt räkna bort denna. Trots att de yngre i familjen kanske gömt sig bakom soffan för att det är lite för skrämmande…

_DSC5564

Och om ni undrar, ja här har vi en säker sångerska, som passar på att visa upp några tuffa bensparkar och tuffa poser.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *