Skört framförd ”Kärleken finns kvar” får fin paketering

_DSC5669

Ann-Louise Hansson sitter vid sminkbordet och sjunger in i spegeln under de första meningarna för att sedan vända sig ut mot publiken. Till andra versen reser sig Ann-Louise upp och går till ett väntande stativ som smugit sig in så sakteliga efter steadyn. Det är skört, fint framfört av veteranen som nu deltagit med 14 låtar genom åren i Mellon.

_DSC5654

Genom denna scenografi lyckas hon förminska scenen till en hemtrevlig loge och man glömmer nästan bort var man egentligen befinner sig. ”Kärleken finns kvar” kommer liksom till sin fulla rätt och får en fin paketering. Lite av en positiv överraskning såhär mot slutet av repdagen.

_DSC5679

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *