Bishara och Lisa Ajax om kvällens genrep

_DSC5516

Det är som tidigare sagt Bisharas debut på en scen och inför en sådan här publik i och med kvällens genrep. Han tycker att hela den här veckan har varit skitkul, att bara få stå på scen och sprida kärlek och köra på.
– Det känns helt galet att få tillbaka den här responsen när de jublar och… Alltså det är bara kärlek.

Tänkte du det skulle kännas såhär?
– Nej verkligen inte! Det här är en magisk känsla. Jag tycker att alla ska få känna den här känslan. Det är jättesjukt.

Du har många runt dig i detta startfältet som har erfarenhet från det här och har varit med i branschen länge, hur är det?
– Alltså jag känner mig ganska trygg för att de peppar mig hela tiden och bara pushar mig och ger mig tips och råd. Alla artister är så snälla och bara schyssta så, ja det är nice alltså.

Hur ska du förbereda dig nu inför morgondagen?
– Jag ska bara repa alltså. Bara repa, repa tills det sitter så när det sitter då ska jag bara gå ut och njuta.

_DSC6125

Lisa Ajax är däremot ingen debutant i dessa sammanhang trots sin ringa ålder. Den här medverkan innebär henne tredje på kort tid. Hur känns det nu att vara på plats och hur var det ikväll tycker du?
– Det känns jättebra. Det är skönt att ha ett genrep och så fick jag köra två gånger, det var jättebra. Men nu vill man ju bara att det ska liksom vara på riktigt.

Hur lugn är du nu?
– Nu är jag ganska lugn men jag vet att jag kommer vara nervös imorgon såklart och ja, det är bra och ha nerver också. Man kan inte vara för lugn.

Hur kändes och gick genrepet ikväll?
– Det funkar inte perfekt än men det är alltid… Jag måste titta på det så får jag känna efter vad jag tycker och vad jag behöver jobba på. Det finns alltid något man kan jobba på.

Hur förbereder du dig inför morgondagen nu?
– Jag ska sova mycket, jag ska äta en bra frukost och bara försöka ta det lugnt, inte tänka för mycker. Bara ladda upp för kvällen.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *