Favoriterna John Lundvik och Bishara höll ända till finalen

John Lundvik som är sist ut i den sista deltävlingen från Lidköping har varit på tapeten redan i förhandssnacket för en finalplats. Sedan har debutanten Bishara under veckan flugit upp som en av favoriterna i veckans startfält, bredvid John Lundvik. Det är dessa två som också lade sig etta respektive tvåa i Melodifestivalklubbens publikundersökning, med de övriga distanserade rätt rejält. Det skiljde 56 röster ner till trean från John Lundvik, där totalt 555 personer tillfrågades (klicka här för länk).
Båda favoriterna höll och knep varsin finalbiljett, så till finalen går sig en debutant och en fjolårsdebutant.

Lisa Ajax och Arvingarna tog sig båda till andra chansen. Arvingarna är veckans och årets enda dansband. Dansband är även den en stor genre med många trogna följare. Det faktum i kombination med hur de levererade en riktigt fartfylld dansant låt på Arvingarna-vis gjorde nog en hel del.  Lisa Ajax får en ny chans att flirta med publiken även nästa vecka, men då blir det alltså dueller.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *