John Lundvik & Bishara – lyriska och överrumplade finalister

_DSC5936

Det var en lyrisk John som började med att konstatera att det nästan krävdes en kram på det här. Han var både lättad, glad och positiv inför finalen nu, vilket han förklarade att man måste vara.

Du har alltså gått till final för andra året i rad, hur känns det?
– Det här kan ju bara kännas underbart. Jag är personen och artisten som har längtat längst. Jag var sist ut och det gör att man har kunnat se alla deltävlingar vilket har gjort en ännu mer nervös! Det har varit fantastiska låtar, grymma artister och den här deltävlingen var ju som en liten minifinal tycker jag. Så bra sång, fantastiska låtar och så går man upp sist och… Ja det känns så bra.

Om du blickar framåt, hur känns det då och vad tänker du?
– Nej men jag tror man måste vara positiv. Det här responsen hoppas jag fortsätter och jag hoppas kunna behålla det här förtroendet och stödet från svenska folket för det är de som bestämmer. Jag kan bara fortsätta sjunga och vara glad. Men jag har en bra magkänsla så jag kommer gå på det.

Hur ser kvällen ut nu?
– Jag är toppen på isberget verkligen för att det är gänget runt omkring mig som har gjort allt det här möjligt. Allt från låtskrivare, Dennis och Zein som har gjort numret… Tjejerna framför allt, gospelkören. Så att vi kommer dela den här glädjen ikväll allihopa!

_DSC5847

Bishara upprepade ordet sjukt och galet en hel del efter sin finalplats och det var en överlycklig, överrumplad finalist som bara kunde konstatera att det var en sjuk känsla att för höra sitt namn då de avslöjade vilken den sista var som gått direkt till Friends arena.

– Jag hade aldrig förväntat mig det här alltså.

Du går ju i skolan också, hur ska det bli att komma tillbaka dit på måndag, efter dessa dagar och din finalplats nu?
– Det har jag inte tänkt på alltså. Det kommer vara sjukt, säger Bishara.

hur smälter man något sådant här och hur kommer du förbereda dig inför finalen sedan?
– Alltså jag vet inte. Jag måste bara… Jag kommer göra allt för att förbättra mitt nummer och bara köra på. Men jag vet faktiskt inte, säger Bishara som hade på kvällens schema att träffa sin familj samt krama om hela gänget och bara ha kul.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *