Starkt rep av Nano där kören kommer in tidigare

_DSC6383 - kopia

Det är Nanos tur att repetera. Nu har det skett en allvarlig olycka med en familjemedlem till honom. Under hans rep visar han inte så mycket av det på scenen. Sången är stark och sitter och Nano känns trygg i det han gör.

Han har för dagen dragit på sig en silvrig mönstrad jacka, under den första genomsjungningen. Till den andra testar han en liknande jacka men med blommigt mönster. Han levererar en bra sång och ett snyggt nummer med några tydliga ändringar.

_DSC6390 - kopia

En av förändringarna är att kören kommer in tidigare i numret och syns först stående tätt på en rad framför LED-skärmen, för att sedan gåendes i dunklet inta position runt sångaren och sen avsluta som tidigare på rad längs med kanten. Ljussättningen verkar emellertid ljusare nu i andra chansen.

_DSC6387 - kopia

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *