Andra chansen: Måns Zelmerlöw och Dotter framför ny singel i mellanakten

Det har varit lite tyst på bloggen idag, jag vet. Det beror på att det har jobbats med lite annat under dagen. Nu är vi emellertid sedan cirka 1,5 timme i pressrummet och det är bara 20 minuter kvar till genrep ungefär. Summering av genrepet kommer senare, liksom bilder.

Det är så att andra chansen får finbesök också då Måns Zelmerlöw och Dotter kommer att framföra en duett tillsammans, ”Walk with me”. Det blir något att se fram emot för de som gillar Måns där hemma i alla hus och lägenheter runtom i landet. Om han är med redan ikväll återstår emellertid att se. Ibland dyker inte gästartisterna upp förrän samma dag.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *