Lugn fredagsförmiddag – i väntan på genrep

Fredag såhär under andra chansen är en något lugnare dag än vanligt. Det är genrep först på kvällen så det är först efter ikväll jag kan tala om för er vad som är nytt i artisternas bidrag gällande kläder och annat, samt hur deras dagsform ser ut inför lördagen.

Igår kväll var det välkomstfest på gamla brandstationen. Ja, det är den gamla brandstationen så vi slapp festa mellan brandbilarna. Någon stång från ett övre plan syntes inte heller till men med tanke på ett armbågsbrott före jul hos undertecknad så hade det nog inte varit så bra ändå att ge sig ned för den stången om man fått prova på något dyligt…

Mer om festen kommer i nästa inlägg.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *