Rolig idé utåt för välkomstfesten men hur tänkte ni sen…?

Välkomstfesten ja, den måste sägas vara en av de konstigaste som arrangerats men samtidigt med en av de godaste ”buffeborden” när det handlar om små aperitifer att välja bland.

Då lokalen var en gammal brandstation så det som mötte en vid ankomsten var fem kvarvarande stationsportar, var och en upplysta i färger från Melodifestivalsloggan.

20190228_200022

Entrén genom den mindre dörren längst till höger, inklusive garderoben precis innanför samt själva festlokalen var dekorerad och uppbyggd som en t-banestation. Kändes inte sådär jättefestligt faktiskt, snarare stelt inrett vilket gav själva minglet en stel och opersonlig stämning också.

Plockmaten stod uppdukad i mitten av rummet och runt denna ett gäng småbord på långsidorna. Längst in i hörnet hade artisterna sina bord. Invigningstalet kändes som de hade filat på ett bra tag för att kunna välkomna gästerna samt presentera staden och dess historia. Det gjordes nämligen genom att titeln på de åtta bidragen den här veckan vävts in i talet. Kul de första 1-2 eller möjligen tre gångerna. Sedan började man nästan leta efter en solfjäder eller dyligt att gömma sig bakom. Gillar själva konceptet dock att väva in samtliga låttitlar i en text! Det brukar kunna vara ett kul tilltag.

De första artisterna anlände ganska så tätt. Det var Vlad Reiser, Anna Bergendahl, Andreas Johnson och Lisa Ajax. De övriga släntrade in senare.

_DSC6486

_DSC6488

Även programledarna hittade dit, här Kodjo tillbaka från förra veckans ”vabbande” och Sarah Dawn Finer.

Nu syntes Vlad Reiser röra sig lite i lokalens olika delar tycktes medlemmarna ur Arvingarna vara mest uppe på benen. Kvällen var väldigt lugn egentligen och vid 22.30 var lokalen i stort sett tom. Då hade en välmående Andreas Johnson redan dragit sig därifrån för ett bra tag sedan.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *