Anna om duellen med Andreas: ”Vi har väldigt kul tillsammans”

_DSC6537_01

Anna Bergendahl har haft några veckor på sig att bland annat förbereda sig inför andra chansen och hon har gjort det på ett lite annorlunda sätt.
– Alltså jag har ju pluggat samtidigt så jag har liksom repat och pluggat. Det är det jag har hunnit med.
– Det är ganska tufft. Jag pluggar till läkare nu och har gjort praktik på sjukhus och det tar ganska mycket kraft och sen så hem och repa. Men jag satsar ju på Melodifestivalen primärt så att studierna är ju lite… De kommer lite i andra hand just nu, fortsätter hon.

Vad har nu jobbat på inför andra chansen här?
– Vi har jobbat väldigt mycket på mitt uttryck, att jag verkligen ska förmedla den här lyckan jag känner på scen och bara blomma ut. Så det är det jag behöver jobba på. Jag känner ju så mycket för låten och jag känner så mycket inombords när jag står på scen och jag vill verkligen, jag vill visa det och jag vill beröra.

Nu tycks hon ha jobbat väldigt bra på det för det hon förmedlat under veckan är en säker artist som känner glädje av att stå på scenen och leverera sin Ashes to ashes, oavsett läge.

Så hur känns det stå i en duell nu mot Andreas Johnson?
– Det känns väldigt roligt. Vi har väldigt kul tillsammans och det känns nästan som att vi nästan är ett band och gör det här tillsammans. Så känns det faktiskt och jag tror det kommer bli väldigt bra på lördag. Det blir en fair fight.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *