På pulsen: Lugnare Rebecka möter fulltaligt Arvingarna

_DSC6301
Rebecka Karlsson med bidraget ”Who I am” möter Arvingarna och deras ”I Do” i den sista duellen. Det är en lugn och relativt självsäker sångerska mot en avslappnad kvartett.

Rebecka tycker det är både skönt, roligt och härligt att nu få vara här igen efter en veckas avbrott och hon är betydligt lugnare nu. Duellbiten tycker hon rentav är skön.
– Det var mer nervöst efter förra gången. Då är det ju fler som man duellerar emot så att säga. Så att det känns ganska bra.

Hon känner sig alltså lite lugnare här för om hon skulle åka ut så kommer hon vara glad för Arvingarnas skull.
– Men självklart vill jag också gå till finalen så vi får se.

I början av veckan brast Rebecka ut i skratt när alla klädbyten i deltävlingen togs upp.
– Jag vet! Jag vet! Ehh, vi får se. Det kanske blir något klädbyte, vi får se… svarade hon då.

Senare samma dag fick vi se henne i två olika outfits under repet varav den svarta kreationen bars under gårdagens genrep. Kommer det bli något mer klädbyte för hennes del eller har de bestämt sig för denna nu? Det återstår att se. Vad som däremot är klart är att Rebecka med hjälp av ännu mer styrka, ännu mer självsäkerhet samt genom att bara köra och ha kul ska försöka ta sig till finalen i Friends Arena nästa vecka.

Arvingarna å sin sida är nu fulltaliga igen sedan Tommy kommit hem från sin Floridasemester. Han borde alltså vara mer utvilad än Arvingarna som bara några dagar efter sin deltävling fått åka söderut igen, till en ny köpingstad. Det här gången Nyköping. Samtliga fyra ser dock lika glada och pigga ut i gänget.

Hur är det att vara fulltaliga igen?
– Jättebra, känns kanon. Det är såhär vi har varit i 30 år så att… Ja men nu känns det ju som på riktigt.

Tre av er har kastats in direkt från förra veckan men du har haft semester Tommy. Är inte det lite orättvist?
– Ja, jo visst är det det. Men jag har ju fyllt 50 också. De andra får ju sitt så småningom. De har ju några år kvar, eller hur? Säger Tommy och tittar på sina bandkollegor.

Under fredagens genrep hade bandet bra stöd i publiken, något de förstås vill ha och är glada över.
– Jo men det är ju en låt som man vill ha med sig publiken i för det är fart och man vill att publiken ska klappa med och ösa på i låten. Så att det är ju grymt när man får göra den inför publik.

Om det är en fördel att gå via andra chansen finner Casper och de andra det svårt att svara på och svarar logiskt.
– Det vet vi ju inte än för vi har inte gått vidare. Men om vi går vidare så tror jag att det kan vara en liten fördel för då spelas låten, vi får chansen att visa upp oss, och framför allt nu att vi fick bli hela gruppen. Så att går vi vidare då tror jag att det här kan ha varit en liten fördel.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *