Finalisternas firade på efterfesten

Med så många finalister händer det mycket på en efterfest.
_DSC6787

Arvingarna var de första att anlända. De fick instruktioner om vart de skulle sikta, gärna åt något annat håll är skogen av kameror. Det fick direkt sådär… Killarna delade därefter upp den fina drycken i glas och skålade.

_DSC6789

I högtalarna hördes något senare Eloise i högtalarna. Rebecka som heter Eloise i mellannamn och blev slagen av Arvingarna passade på att bjuda på en duett med Casper.

_DSC6790

_DSC6796

Anna Bergendahl fick tipset om att sikta uppåt mot taket när hon hade anlänt till sitt bord och funnit flaskan med bubbel. Hon siktade uppåt. Men det som går uppåt måste enligt naturlagarna också komma ned. Alltså skapades ett bubbelregn som fick flera omkring att ducka.

_DSC6797

_DSC6798

Självklart blev det en skålbild på det också sedan.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *