Kvällens stora överraskning – Johnny Logan som mellanakt

Sean_zps81639978
Bilden är tagen från en julkonsert i Danmark 2013

Den stora överraskningen ikväll är helt klart när Johnny Logan dök upp bara sådär, och i princip stal rampljuset från finalisterna. Nu brukar en viss tidning kunna få reda på stora nyheter men det här var alltså en totalt chock även för de. Vi kan kalla de Aftonbladet. Anledningen att de inom SVT hållit det extremt hemligt och inte yppat något om detta är enkel. Hade någon skrivit om detta så hade Kodjos mamma fått höra om det och då hade det inte blivit samma reaktion från henne. Så SVT är enormt glada över att allt lyckades hållas hemligt, förklarar en ur produktionen.

Förhoppningen nu ikväll var att haffa Johnny, eller Sean som han heter till vardags, för åtminstone en bild. Men icke… Han tog typ första flyget tillbaka till Irland eller dyligt, vad jag förstod från en fotografkollega.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *