Hanna Ferm & Liamoos vapen – personkemin

_DSC6964_01

Bishara som var tillbaka i skolan på måndagen efter sin finalplats fick lite grattisord av klasskompisarna, men utöver det var det tillbaka till vardagen så att säga. Åtminstone i en vecka innan det blev dags att kliva in i Friends arena. Bishara verkar ta det coolt och och konstaterar bara att det känns bra att vara här nu, även efter att ha sjungit för stor genrepspublik.
– Det känns asbra, det är liksom helt galet. 30 000 personer det är bara magiskt.
Det är väl ungefär så många, 30 000 som kommer sitta i publiken ikväll så det blir största publiken hittills för honom.

På läktaren bakom stod lite publik kvar och tittade på medan Bishara mötte pressen. Någon hade ett plakat i handen med hans namn och en annan ville ha en autograf.
– Jag blir så glad att folk verkligen bryr sig och uppskattar mig, säger han.

Planen är att göra som vanligt, bara köra på och göra det han ska. Den taktiken tog honom hit så varför ändra på ett bra koncept.
– Jag ska kötta på och ha skitkul och bara göra min grej.

_DSC6983_01

Vid sitt bord stod Hanna och Liamoo ganska så tight på presskonferensen. De är en av de två-tre som det pratas om i toppen och är favorittippade till en eventuell vinst. Det har synts såväl på välkomstfestens röda matta som på repet att de har kul tillsammans.
– Vi har kul tillsammans, konstaterar Hanna med ett skratt.
– Nej men det är jätteskönt att såhär, man kan göra situationer kul som annars kanske hade varit… Fortsätter Hanna men blir avbruten.
– Det är just det som är grejen med personkemi. Det är därför personkemi är så viktigt. Det är därför vi har den här alltså extra kul på scenen på grund av att vi känner varandra. Och det kanske inte hade varit samma sak om det hade varit första gången vi träffades, kanske inte men…

De är väldigt nöjda efter det första genrepet i arenan och tycker att det gick väldigt bra.
– Det är jättekul för att vi har inte kört framför publik nu på ett tag på liksom en sån här stor arena med vår låt. Så att det var jätteskönt, tycker Hanna om att ha fått möta publiken.

Just här känns det inte som att någon av de egentligen behöver peppas men på lördagskvällen kanske det ser lite annorlunda ut, man vet aldrig. Vem av de är det i så fall som peppar vem?
– Vem peppar vem? båda peppar varandra. Det är klart vi peppar varandra, säger Hanna direkt.
– God energi från mig och god energi från dig, inflikar Liamoo.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *