Linköping redo att välkomna MF 2020

Ni har väl koll på att Melodifestivalen drar igång nu? Imorgon bär det av till Linköping för att kunna berätta för er hur repetitionerna går och hur artisterna levererar under dagarna. Samt intressanta saker som sker runt allt detta.

I Linköping återser vi John Lundviks körtjejer ”The Mamas” som nu valt att kliva fram när de fick chansen. Men det är fler återkomlingar med här, varav ännu en MF-vinnare. Robin Bengtsson, Malou  Prytz, sonja Aldén och Felix Sandman kommer tillbaka. De får sällskap av nykomlingarna Suzi P och duon OVÖ.

The Mamas ja, de såg höstens presskonferens som den första dagen på Melloresan och nämnde att det inte bara är de som kommer att få tillfälle röra sig till deras låt ”Move”. Vad de hade att säga mer kan ses i nästa inlägg.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *