Malou x2 på scenen

Malou har intagit scenen tillsammans med endansare som är lite av en look alike. Bakom henne på tygfonden visas en exteriör av en byggnad med valv och fönster. Hon har också tungrök i själva nyúmret, som vi för ovanlighets skull får se i dagens alla genomkörningar. Just det, hon bär redan scenkläderna på sig då det är ett lite mer avancerat nummer och krävs för att de ska se direkt hur det ser ut.

Malou börjat sittande på höger podium. Till andra verssen beger hon sig ned därifrån och går mot främre mitt. Snart får hon också sällskap av dansaren Maria Avatare som ska föreställa Malous ”jag” som ballerina. Maria inleder bakom sångerskan och står vid en tidpunkt under låten nästan limmad mot sångerskan.

_D3S7512

Notera också att Isa Tengblad  och Emelue Fjällström står bakom scenen och körar.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *