Modernt som lyfter Felix och hans boys (with emotions)

Felix Sandman tar oss tillbaka till nutiden med ett riktigt modernt bidrag. Han har en lysande smal LED-skärm på x antal meter som siftar mellan vitt och rött och orange. ibland med spräckt mönster. Närmast denna står fyra killar som först såg ut som livvakter. Det är det inte. Det är hans fyra dansande boys Lamin Holmén, William Boo, Tony Brkic och Niklas Arleryd.

_D3S7724

Ljussättningen går i rött och blått.

Det var några kläder eller dyligt som var på väg upp på scen men sen försvann och jag undrar stilla om detta är Felix riktiga kläder eller ej då de just nu påminner om kläderna för en patient eller något i den stilen. Det kan väl inte vara tanken även om de vita kläderna har sin effekt. Extremt häftigt ovh det lyfter bidraget ”Boys with emotions” som Felix framför relativt säkert röstmässigt. Gör han en bra leverans fortsättningsvid kommer det troligen gå bra för honom i denna deltävling. Det är lite Benjamin Ingrosso-vibbar i det.

_D3S7727

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *