Efter teknikstrul – så gick resten av genrepet

Strax efter att samtliga artister sjungit sina låtar blev det teknikstrul, inte för SVT utan för min dator som behagade starta om sig och uppdatera sig på kuppen. Tack för det! Det ska ej upprepas framöver, det ska ses till.

Jag ska i alla fall dra i korthet vad som sedan hände för er.

Det nyinstiftade Hall of fame för Melodifestivalen kommer att fyllas på under turnén här. De första som valts in i denna nämndes med Alice Babs som första artist att ta plats i denna. Även Magnus Uggla, Nanne och Måns Zelmerlöws Heroes kommer med där, för att nämna några.

Därefter presenterades de som gått vidare till den andra omgången. Där åkte ikväll Suzi P och Robin Bengtsson ut.

_D3S8625

Under ”röstningstiden” på vilka av de fem som faktiskt ska gå till final, i alla fall imorgon under direktsändningen börjar programledarna prata mellominnen. Under tiden var och en av de dras sitt speciella minne lyses en ”scen” upp bakom de, som en uppmålning av deras minne. Som om inte det räckte kommer även omnämnda artist in på scenen till sin låt. Det resulterar i att Linnea helt plötsligt står och sjunger duett med Jan Johansen och David Sundin tar ton till Sean Banan, bland annat. Jättesnyggt upplagd mellan som börjar fint och slutar i ett härligt kaos.

_D3S8856

_D3S8945

_D3S8992

_D3S9016

Till sist dras så kvällens lottade resultat där Sonja Aldén och Felix Sandman drog längsta strået.

_D3S9091

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *