Britta backar upp Bergendahl

DSC09174

Det blir kärt återseende, eller ska man säga återhörande(?) när Britta Bergström är med och körar den här veckan i Göteborg. Hon ska ensam backa upp Anna Bergendahl. Britta är också med i gospelkören One Voice och om vi blickar tillbaka till 2010 då Bergendahl tävlade med This is my life  så hittar vi även där en One Voice-medlem bakom Bergendahl. Det var Anna Lundström som backade upp sångerskan det året tillsammans med fem andra.

Mittmediaområdet har ytterligare minst två medverkande med den här veckan. Det är Niklas Arleryd från Söderhamn som dansar bakom dels Mendez feat. Alvaro Estrella och dels bakom Anna Bergendahl. Oscar Törnell dansar även han bakom Anna Bergendahl men han kommer från Västerås.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *