Det ser lovande ut – riktigt starkt av Anna

Nu blir det intressant här. Anna Bergendahl har med sig sex dansare på scenen. Och… de har kjol på sig förutom en öppen svart jacka. Bara. En stilla undran dyker upp i huvudet när man ser killar med kjol eller kilt, men den kanske man ska lämna därhän och fokusera på Anna och hennes bidrag också. Inte bara fantasier.

_D3S0448

_D3S0438

_D3S0377

Anna har ett stort fyrkantigt podie som hon står på. Detta podie har en svart fyrkant i mitten. Sångerskan börjar ensam. Med lite rök i sin närhet. Upplyst av två vita spottar. I första refrängen får mer dottar liv och lyser uppscenen. Dansarna gör henne sällskap i andra versen då de dyker upp och omringar Anna. Det är vida, tydliga starka moves. De avslutar tillsammans med sångerskan i mitten och dansarna åp rad bakom henne, samtliga med en knuten näve i luften.

Det här är riktigt starkt på alla sätt och Anna är så säker i sig. Alla toner sitter och Anna har god energi. Det luktar faktiskt finalplats litegrann.

_D3S0457

Bakom scenen står, som tidigare nämnt, Britta och sjunger, vilket hörs.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *