Linda levererar smittande nummer – lyfter alla mina sorger

Det här verka vara en sån veccka där i stort sett varje bidrag lyfter på scenen. Linda Bengtzing tillhör en av de. Det är egentligen väldigt enkelt scenografiskt och Linda är ensam på scenen, där hon under ”Alla mins sorger” rör sig mellan en skog av roesticks.

Hon börjar emellertid en Lina Hedlund-pose långt bak upplyst av sex vita spottar. Ovanpå sina svarta scnkläder bär hon ett vitt tunnt tyg som åker av när hon så börjar promenaden framåt mot publiken.

_D3S0162

Ljussättningen som består av ett antal rörliga spottar går i lila och turkos bland annat. Det här är riktigt snyggt och känns modernt och tufft. Som en uppdaterad Linda Bengtzing, och hon är ju hur säker som helst vad gäller sången. Förutom att skaka på huvudet så att håret flyger är det mycket gester med armarna samt några bugningar.

Det är ett smittande nummer där låten sätter sig hos en trots att refrängen är lite svagare än själva versen.

_D3S0169

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *