Anna Bergendahl fortsätter leverera i sitt rike

Anna Bergendahl står näst på tur. Även hon verkar taggad och har mycket god energi. Hon är en av de säkra artisterna som alltid tycks sätta sången. Under dagens repetition har sångerskan fått på sig sin riktiga scenklädsel där högra byxbenet är långt och det andra slutar vid låret. Med ärmarna är det tvärtom istället.

_D3S1635

_D3S1704
Anna kör med genomskinliga skor till.

Anna tar i i sången och levererar på den fronten, säkert och med härlig glädje. Hennes dansare håller kvar vid konceptet kjol och öppna jackor. Det är fart, det är fläkt, det är energi och styrka på flera sätt. Anna visar fortsatt stark form i ett riktigt maffigt nummer som många tippar kommer gå till final.

_D3S1756

_D3S1800

Avslutningsposen

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *