Dotter levererar – men ljuset och effekterna jobbas med

Dotter får jobba lite med positionen under sitt rep. Hon sätter sången snyggt. Däremot får både hon och ljuset jobba för att få till det som de vill bildmässigt. Under första genomkörningen får hon flytta sig någon millimeter eller så för att hamna rätt i ljuset. Efter detta tar det en stund då ljuset korrigeras. Nytt för idag verkar också vara att Dotter istället för vitt ljus under sista refrängen och däromkring har fått olika färger som lyser på henne samtidigt. Det gör ingen större skillnad mer än att det blir något gladare färger.

_D3S1225

_D3S1183

I vissa bilder försvinner tyvärr sångerskan, bland annat i någon väldigt vid bild men även då effekterna tar över för mycket. De har lite där att finslipa på.

_D3S1205

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *