Linda är riktigt taggad – visar prov på sina röstresurser

Linda Bengtzing har scenkläderna på sig. Det är en röd outfit med vida byxor (byxbenen) och en top med astronautinspirerade axlar och bar midja. Detta under det tunna vita tyget som åker av relativt snabbt in i bidraget. Färgen gör att hon syns bättre i rutan.

_D3S1450

_D3S1520

Det är höftvickning i takt under första versen, och inte bara då utan det är genomgående under hennes tre minuter. Linda är taggad idag och håller inte igen alls. Hon låter rösten jobba redan nu så pass att hon till och med går upp lite extra i sången med toner och inlevelse som vi inte hörde under gårdagens repetitioner. Bland annat där mot slutet då hon går ner på knä och lutar sig bakåt med micken i luften. Det är säkerhet ut i fingerspetsarna från sångerskan. Mycket lovande rep! Däremot blir hon väldigt liten och ensam ibland vad gäller bildproduktionen av numret.

_D3S1402

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *