Mariette och Drängarna checkar in

Det började lida mot lunch så hotellet lämnades för en stund. Dit egentligen bara delar ur produktionen samt Faith Kakembo anlänt tillsammans med sitt skivbolagsfolk.

Väl tillbaka vid hotellet visar det sig att det händer en hel del i foajén.

Mariette står med sitt skivbolagscrew bland annat bestående av Ellen och posar framför en kamera med en guldmedalj i choklad hängandes i ena handen. Mariette avslöjade för övrigt att hon inte kommer bestiga några höga höjder i år. (Ni minns väl pyramiden sist?) så vad hon ska hitta på i år blir intressant att se.

Två meter bakom de står ett helt gäng glada Drängar och checkar in. En kvalificerad gissning är att det inte kommer vara alltför svårt att se var dessa killar håller till under veckan, om de befinner sig i samma rum.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *