Dansen ger Piga och dräng ännu en dimension

Drängarna är antika i musikbranschen, eller ja.. De har åtminstone varit med ett bra tag. Så sjunga det kan de ju. Det blir inte sämre av att de har kul samtidigt så känslan i den kommer per automatik.

Husdansarnas koreografi är dessutom sån att de dansar det som killarna i Drängarna sjunger om, som att kasta runt pigan på ängen med mera vilket ger låten ”Piga och dräng” en till dimension och ett levande uttryck. Mange som frontar i gruppen är en av de som också beger sig ner från logepodiumet mot slutet för att peka mot kameran och liksom sjunga till tv-tittarna.

DSC01557

Det här är ett härligt, enrgifyllt, glatt, lekfullt nummer som är väl uttänkt och kommer säkert kunna gå hem hos alla målgrupper.

DSC01565

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *