Gigantisk reklamskylt för fiktiv tidning bakom Anis don Demina

Anis don Demina har tagit in en gigantisk skylt som ska agera reklamskylt för magasiner Shurda. Och ja, magasinet är påhittat. Det är ingen smygreklam. Ans har iklätt sig en lila mysdräkt och svarta skor till det. Nu förstår man varför frasen ”sshu shu” ingår i texten. På bilderna ser man såväl Anis i en astronautdräkt som Samir och Viktor med mera. Man har också sett till att deras munnar rör sig till sångtexten.

DSC01589

Med på scenen är de fyra husdansarna. För att friska upp er med vad de heter kommer namnen här: Keisha Von Arnold, Lisa Arnold, Edin Jusuframic och Lamin Holmén. När vi ändå håller på kan noteras att kören som står bakom scenen är Lars Säfsund och Emelie Fjällström.

 

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *